دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ جلسه برنامه ریزی توسعه آموزش مجازی دانشگاه تشکیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ |

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
جلسه برنامه ریزی توسعه آموزش مجازی دانشگاه تشکیل شد
جلسه برنامه ریزی توسعه آموزش مجازی دانشگاه، صبح روز سه شنبه 24دی ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زنجان تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار وب دا - زنجان؛ درجلسه برنامه ریزی توسعه آموزش مجازی درمورد روند توسعه آموزش مجازی و برنامه ریزی تجمیع امور فنی مجازی سازی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.
دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه با اشاره به ظرفیت ایجادشده در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در زمینه ایجاد فضای مجازی برشناخت و ساماندهی توانمندی های نرم افزاری و سخت افزاری در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مدیریت و سیاست واحد در جهت پاسخ به نیازهای حوزه های مختلف درمانی، اجتماعی، بهداشت و آموزش تاکید نمود.
وی همچنین کیفیت محصولات تولیدشده برای عموم مردم و نیز فرهنگ سازی بین اساتید و دانشجویان ر ا نیز حایز اهمیت دانست.

دفعات مشاهده: 198 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر