Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
درباره ما::
آئین نامه::
فرآیندها::
ساعات کار کتابخانه::
پرسنل کتابخانه::
مجموعه منابع::
منابع و پایگاههای الکترونیکی ::
منابع الکترونیکی تخصصی::
راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه::
راهنمای جستجو در منابع کتابخانه::
نرم افزار کتابخانه::
راهنمای استفاده از نرم افزار کتابخانه::
فرم های عضویت::
اطلاع رسانی و تبلیغات::
اخبار و اطلاعیه ها::
تازه های کتاب::
فرم پیشنهاد خرید منابع::
کارگاه های آموزشی ::
محتواهای آموزشی::
گزارش عملکرد سالیانه::
پیوندهای مفید::
گالری تصاویر::
پایگاه توسعه تحقیقات بالینی::
پرسش از کتابدار::
فرم نظرسنجی::
نقشه سایت::
تماس با ما::
::
کارگاه های آموزشی توانمند سازی
پرسش از کتابدار

..
:: بازدید اعتبار بخشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳ |
بازدید اعتبار بخشی مراکز آموزشی ودرمانی دانشگاهها ودانشکده های علوم پزشکی
روز شنبه مورخه 98/5/12 برنامه بازدید اعتباربخشی از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه در راستای اجرای دور دوم برنامه اعتباربخشی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی؛ باحضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی بابل، تبریز، سمنان و مازندران متشکل از آقایان : دکتر امری مله، دکتر داریوش پهلوان، دکتر علیزاده و خانم جباری به منظور بررسی نحوه تحقق استاندارهای مراکز آموزشی و درمانی انجام شد که از بیمارستان آیت‌اله موسوی بازدید به عمل آمد. در این راستا یازرسی از کتابخانه مرکز آموزشی درمانی آیت الله موسوی نیز به عمل آمد و نمایندگان از بخش های مختلف واحد( مخزن، سالن مطالعه و سایت کتابخانه)بازدید به عمل آوردند.
دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر